Dillchips
Chipsutbudet för veganer är som bekant ganska begränsat och även på ytan oskyldiga smaker som pepparchips eller dill och gräslök innehåller ofta mjölksocker eller vasslepulver då de fungerar som smakförstärkare. Snåljåpar - använd mer av kryddorna istället!
Lättsaltade chips är givetvis alltid ett säkert kort och även grillchips är oftast djurfria. OLW:s nya grill- och pepparchips gjorde stor succé när de dök upp på marknaden och en mer otippad vinnare är Svenska Lantchips gräddfil (!) och lök.
Vi har dock länge efterlyst en vegansk variant på dillchips och nu har Svenska Lantchips äntligen hörsammat våra böner och kommit ut med de (så vitt vi vet) enda veganska dillchipsen på marknaden. Hurra för dem!


Lättsaltade chips är givetvis alltid ett säkert kort och även grillchips är oftast djurfria. OLW:s nya grill- och pepparchips gjorde stor succé när de dök upp på marknaden och en mer otippad vinnare är Svenska Lantchips gräddfil (!) och lök.
Vi har dock länge efterlyst en vegansk variant på dillchips och nu har Svenska Lantchips äntligen hörsammat våra böner och kommit ut med de (så vitt vi vet) enda veganska dillchipsen på marknaden. Hurra för dem!


Kommentarer
Postat av: Prinzessin
Tycker att det är lite ironiskt att det är kött i pepparchips men inte i grillchips.
Postat av: Tesla
Ja, visst är det?
Mest synd är det att tillverkarna verkar använda animaliska smakförstärkare mest av gammal vana, det är ju inte så att just vasslepulvret är det som får en att tycka att chips är mums
Trackback