Lassi med mango

Lassi är en perfekt avslutning på en kryddig indisk måltid. Den går att krydda och smaksätta med det man har hemma eller känner sig sugen på. Vi valde mango och kardemumma till vår, men det går lika bra med ananas eller någon annan frukt och det är också gott att krydda med t.ex. kanel och kryddnejlika.

Lassi med mango
4 portioner

1 burk yofu med vaniljsmak
1/2 färsk eller 1/2 paket fryst mango
10-12 isbitar
1/2 msk mald eller stött kardemumma

Krossa isbitarna i en iskross eller matberedare. Blanda yoghurt och mango i en skål. Mixa med stavmixer, blanda i den krossade isen och kardemumman. Häll över i glas eller skålar och servera direkt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0